maanantai 8. helmikuuta 2021

Kuskina/Lepäily

 Hyvin nukuttu, Päivi herätti kello 6:30. Vein Päivin töihin ja kotiin tullessa, pistin nukkumaan. Heräsin sitten kello 10:00.

Netissä kävin ja tilasin pikkutarvikkeita, pääasiassa lepäilin, viikonloppuna sai liikuntaa ja raitista ilmaa.

Hain Päivin töistä ja samalla reissulla romua kierrätys Kieppiin. Syönnin jälkeen vetäisin 1 tunti päikkärit.

Toivottavasti olisi koko kevät aurinko voittoinen, ultravioletti tuhoaisi koronaa. Ja on nuita pilvisiä keväitä ollut aika monta peräkkäin.

Suomalaiset alkoi makaamaan kotona ja kansan talousnousu on liian alhainen, tästä tulee vielä kovat paikat. Koulussa töissä ollessa moni nuori puhui välivuodesta, kyllä tuli monesti sanottua, heitä helv..tiin semmoiset suunnitelmat.

Kyllä se alkaa maistumaan siivouhommatkin, kun ilmainen anti loppuu. Ihmiset on opetettu valikoimaan ja saamaan rahat kotiin, eikä mielipahaa hyväksytä omalle osalle, toisille saa tehdä mitä vain. Kuka ne sitten vanhana hoitaa, toimintakyky menee heikoksi yllättävän pian.

No sitä pidetään itsensä piinaamisena, jos liikku enempi muita ja onhan siinä kyllä huonoja puoliaki. Minulla esimerkiksi sydän on kehittynyt siihen malliin, että eräs lääkäri sanoi, että pitäisi tehdä tilaa sydämelle ja poistaa alimmat kylkiluut, ahdistaa se jos joutuu pussiin puhaltaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti