sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Kävely

 Hyvin nukuttu, herättiin kello 8:00, pakkasta mittarissa -22 astetta.

Päivi meni ulos lumia pukkeleen ja sitten määräsi minutkin ulos.

Kävely 5 km, käytiin hyvänlainen lenkki komeassa aurinkoisessa pakkas säässä.


Sieltä se aurinko nousee.

Kyllä aurinko lämmittää jo poskipäitä.

Kotona vähän syöty ja kahvit, sitten ulos lumitöitä, 5 cm, on tuuli piha-alueille tullut. Siinäpä tuli pihalla tepasteltua reilu tunti vielä lisää.

Hiihtokisat katselin alle 20 ja alle 23 vuotiaiden mm-kisa viestit. Taitaa Suomen hiihdot loppua, ei löydy kunnon rypistystä, ei nykypäivänä enää losottamalla pärjää.

Joo on niitä työelämässä ollu ohjaamassa ihmisiä pelkällä peruskoulutuksella iät ajat. Mutta on kyllä huomioitu, että kyllä sieltä taustausta tahtoo löytyä toisten vähättelyä ja eripuran synnyttäjiä ihmissuhteissa. Sitä osataan hyvin manipuloida ja löydetään semmoisia ihmisiä, jotka on helppo sumuttaa näkemään hänet parhaana vaihtoehtona.

Tuossa sitä näki, päihderiippuvaisten kontakteissa, mikä se ihminen oikein on, kun taustalla on voimakas riippuvuus. Kaikki mikä on ihmissuhteissa myytävänä tai vaihdettavissa aineisiin oli kaupan. Oli kysymys sisaruksista, omista lapsista, vanhemmista, isovanhemmista yms. kaupan olevista. Voi mahdoton, miten hienosti osattiin puhua ja vaikuttaa, mutta sitten jälkeenpäin poliisi kysyi, saatatko tuntea tätä ihmistä ja kas tutut kasvot sieltä kuvasta näkyi.

Luimpa lehdestä, että tänä talvena on jo 4 kk ollut peräkkäin kylmempi kuukausi, mitä keskilämpötilat osoittaa 😡😡.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti