torstai 11. heinäkuuta 2024

Vedetty lonkkaa

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 4:00, vähän jäi uni vajetta. Mutta kotona Rollossa otin takaisin, kahdella päikkärillä.

Tulee välissä kontroilamaton väsymys ja siitä ei selviä ilman vaipumalla uneen tai nokosiin.

On kumma, että joillakin ihmisillä ja kansoilla, sekä heimoilla on kova vietti toisten hallitseviin reviireihin. Kyllä se Venäläinen hyökkäys Ukrainaan on aivan samanlainen touhu mitä teki Suomelle 40- luvulla. Puoli-miljoonaa Suomen evakkoa on koko elämänsä ollut katkera siitä tempusta.

Toivottavasti tekevät huomenna hyvän päätöksen, veikkaan jo 10 000 ihmisen tulon aiheuttavan Suomen romahtamisen polvilleen.

Otin S-ryhmään yhteyttä tässä aiemmin ja annoin ymmärtää, miten typerää heillä on mainostaa karkkipäivää. Ilmeisesti tarkoitus oli antaa iso-vanhemmille ohjetta pitää lapsen lapsille karkkipäivä. On aika sivistymätöntä touhua ostaa lapsille karkkeja, kyllä ne siihen touhuun muutenki ehtii. Kaupoissa on pitkät rivit karkki hyllyjä ja illalla käydessä kaupassa on lattioilla karkkeja siellä täällä, että pitää tarkkaile ettei liukastu niihin.

Ehdollistamis teoria tuli tutuksi Pahlowin-koirista, missä ao. herra sai makupaloilla koirat tottelemaan ja toimimaan makupalojen antajan tahdon mukaisesti. Olisko  makupalojen antajan tarkoituskin ohjata saajan käyttäytymistä mielensä mukaiseksi. Näinhän Venäjä teki, kun se antoi energiaa muille valtioille😄😄.


Luusuan museo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti