maanantai 10. toukokuuta 2021

Puuhailut

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 6 maissa, kuurassa katot.

Päivi meni pyörällä töihin ja tuli samoin iltasella kotiin.

Tänään puuhailun parit peitelevyt ja tasopuulevyn. Sitten laittelin moottori sahaan uuden terän ja huoltopuhdistuksen. Pihaa pääsin kans haravoimaan.

Iltapäivästä alkoi vaivaamaan idealside jalassa, minkä laitoin eilen iskias-hermon rauhoittamiseksi. Olen menetelmää käyttänyt oikean jalan nilkan ja pohkeen sitomisessa, mikä on aina rauhoittanut hermo-säryn oikeassa jalassa. Niin hermosärky nytkin rauhoittui, mutta kutka tuli ja tarve raapia sidoskohtaa. Otin siteen pois ja laitoin siivouskaapista muka ihovoidetta ko. pohkeeseen, mutta en lukenut tuoteselostetta, vaan pyhkäsin pohkeeseen ja tietenkin sitä tuli aika reilusti. No Päivin tullessa kotiin haistoi hän reilun Mynskin ja uteli, mitä olet pannut jalkaasi. Selvisi minun laittaneeni käsisaippuaa ihovoiteen sijasta.

Iltasella tein ruuan Päivin töistä tuloon, sitten käytiin kaupassa ja laitoin saunan lämmitä.

Nyt on saunottu ja saippuat on vaihdettu hoitoaineeseen.


Eläimille nuolukivi ja pihan haravointi lapa.

Mikä se tämän Suomen homma nyt oikein on, kyllä pitäisi satsata rokotetutkimukseen. Hemmetti lähdetään vain luottamaan EU n yhteishallintaan. Kyllä tämä taitaa olla nyt sillä mallin, että pitäisi tälläisen maan ottaa tässä omat menetelmät käyttöön, olkoonkin vain nyt nämä touhut näin, mutta taitaa olla uutta tulossa. Ajattelen maailman väestön olevan niin suuren, että tälläisiä ongelmia tulee jatkumaan ja lisääntymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti