tiistai 31. lokakuuta 2023

Pakkaset jatkuu aamulla -11/Reipas juoksu

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 6:00, aamu teet naamaan ja jatkui kahvilla. Yöllä kävin kuitenki ottamassa eloonjäämis pillerit ja vesilasillisen. Flunssan oireet oli melko voimakkaat, mutta ei kuitenkaan flunssaa, kuuluu lääkkeen haittavaikutuksiin.

No sohvalle sitten, heti päikkärit, yli tunti ja heräsin torttujen tuoksuun, jollakin riittää virtaa.

Kävin tankilla, oli ns. halpaa bensaa 1,929 😄

Käytiin sitten raksalla katastelemassa.

Venyttelyä, jalat, pitäisi olla joku kone, mikä lämmittää ja muokkaa, sekä venyttää.

Nyt, kello 13:00

Muistelin tänään työaikoja AMIKSEN-Opettajana, varsin 80- luvun lopulla ja 90-luvulla. Näitä asioita ei silloin pelkät teoria opettajat saaneet kokea. No töissä kuljettiin, tehden asiakastöitä. Aamulla 10 nuorta miestä kyytiin ja illalla, hiukan ennen kello 16:00 koululle, ruuan sai tilattua työmaalle. Pojat olivat viikot asuntolassa, joku jopa muutaman viikon poissa kotoa. Ei varmaan vaatteiden pesut olleet nykyisellä tasolla ja ikä oli sellainen, että yölliset siemensyöksytkin varmaan tuli kalsareihin tahattomasti. Joten iltasella, kun sellainen poikaryhmä, kosteilla vaatteilla oli transitissa. Täytyi aivan suun kautta hengittää, kun sperman haju tuli kosteista vaatteita ilmatilaan. Sen oikein aistii näin useiden vuosien takaa, mutta Maisterit luokkatiloissa eivät varmasti miellä tälläisiä asioita 😂😂

Reipas juoksu 10 km 14:34-15:29, aikaa meni 55 minuuttia. Todella hyvä keli juosta, pakkasta noin -7 astetta.

Iltasella oli sitten video-kokous, koskien perinnepaikkojen ja käyttäjien uusista yhteistiedoittamisesta ditaalisessa maailmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti