lauantai 5. syyskuuta 2020

Hyötyliikunta

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 8 maissa.

Aamusella katselin Berliinin muurin kaatumisesta.

Sitten lastasin kärryyn viimeiset kivet, taas kerran ja saha värkit mukaan.

Lätyt paistelin ja Päivi teki hauki paistokset, sekä perunat. Syötiin ja puolen päivän jälkeen lähdin viemään kivet Sinettään.

Kivet rummulle ja käväisin Marraskoskella vesimittarin lukemassa, kuvan muodossa ilmoitusta varten.

Takaisin Sinettään ja marjapensaiden tuenta tarpeita sahailin vietäväksi Luusuaan.

Kotona olin hiukan jälkeen kello 17:00 ja Päivi oli lämmittänyt saunan valmiiksi. Saha pelasi hyvin ja muutamaan pensaaseen on värkit valmiina.

Saunassa käynyt, nyt jo 3-kertaa.

Viikon mietinnät.

Suomi pääsi sotakorvaukset hoidettuaan osaamisen huippumaaksi ja sitä myöten taidot laivanrakennuksessa, raidevaunuissa ja puun käytössä eri muodossa kehitysmaasta huippu osaajaksi. Naapuri joi votkaa ja maan moraali rappeutui ja tänään yritetään asioita hoitaa inhimillisyyttä ja elämää halveksevia konsteja käyttäen ylläpitää jonkinkaan laista järjestystä.

Tämän päivän hyvinvointimme airuita on metsäteollisuus ja siihen liittyvät rinnakkais teollisuus, sekä erityisosaamiset, kuten laivanrakennus, tiedossa on myöskin pärjääminen kylmissä olosuhteissa ja tähän rakennus osaaminen on olut mukana jo savupirtti ajoista alkaen.

Asioita ei hoideta katsomalla, oottamalla, muita moittimalla, vaan liikkeellä toimimalla, osallistumalla jne..

Suurin tulevaisuuden ongelma on eriarvoisuus, mistä nähtävästi järjestys ongelmia tulee olemaan massa liikennihdän muodossa.

Lapin alue vaikuttajat ovat täysiä paskiaisia, kannatetaan etelän lässyttäjiä, vaikka meillä Lapin omia erittäin osaavia vaikuttajia voisi kannattaa. Lapin ihmiset kadehtii osaavaa lähimmäistä, joka on nujerrettava konstilla, millä hyvänsä.


Kemijärven haukea ja Prisman perunat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti