tiistai 22. syyskuuta 2020

Puuhailua/Hyötyliikuntaa/Pyöräily

 Eilen tuli nukahdettua, ettei muistanut postausta ollenkaan. Päivi sanoi tänään, että nukahdit illalla syvään transsitilaan, eikä herättely auttanut.

Jonkin verran eilen tuli puuhailtua, pilasterit kaupasta ja asennus, sekä lasien tilaus ja vanhojen kupariputkien myynti.

Siispä viimeyönä tuli nukuttua hyvin, heräsin Päivin töihin lähtöön. Päivi meni pyörällä töihin ja samoin tuli iltasella kotiin.

Aamupäivästä loput sepelikasasta kärräsin liittymien painumiin ja laajennukseen. sitten siirsin autotalliin peltinipun, siinä olikin nostoa, kun painoa oli 150 kg. No taidolla taisi siirtyä, vaikka peräkärryäkin piti käyttää.

Maalailin ikkunatekeleet toiseen kertaan ja sitten pyöräretkelle 10 km nakkasin, kävin katsomassa markkinatkin.

Puistoalueella oli nuori naisenpuoli polvillaan pyörä ja koululaukku oli vieressä ja kännykkä näytti rikkinäiseltä, mutta selvästi ei kontrollia. Mietin pysähtymistä kysyäkseni tarvitko apua, mutta huomasin 30 metrin päässä naisen tulevan koiran kanssa vastaani. Sanoin naiselle, että ottaisko selvää,mikä tyttöä vaivaa, hän aikoi hoitaa pyyntöni.

Olin lähes tunnin verran reissussa ja samalla paikkaa oli ampulanssi juuri saanut tytön kyytiin, koululaukku ja reppu oli lukittu pylvääseen. En tiedä syytä, mutta onneksi vastaan tullut nainen pelasti minut ja kyllä on tänä aika kyseenalaista miespuolen alkaa selvittelemään tuollaista tapausta. Ilman muuta jos ei olisi se nainen ollut lenkillä koiran kanssa olisin kysynyt auttamistarvetta.

Iltapäivästä vetäisin päikkärit, meni melkein tunti.

Sitten ruuan tekoja lisäksi tekaisin pannukakun, nyt on syöty.


Tämmösiä niitä kirjeitä tulee verottajalta, kun kotona on ahkera mies. Luulisi virka-aikaan ehtivän tarkastaa toisen omistajankin olemassaolo. Ei kaikki ole vielä eronneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti