lauantai 16. huhtikuuta 2022

Huomennako lämpenee

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 6:00, pakkasta -7 astetta, soselumi on jäätynyt ja kantava, ainakin aamusta.

Täydet 3-viikkoa säätila ollut inhottavan koleaa ja täytynyt huolehtia, ettei kylmety liikaa. Tässä miettinyt, mistä löytäisin tasapainoharjoitteluun sopivan lankun tai tukin, täytyy odotella sulaa maata.

Muistelin Kittilässä kulkiessani töissä 1986, huhtikuun lopussa pakkanen yllätti -25 astetta. Diesel oli jakelupisteissä ollut jo jonkinaikaa kesälaatua. Olihan se pitkämatka ajaa Lohinivaan, mistä sain tenttua tankkiin ja pääsin jotenki perille Kittilään.

Piikki hysteeriset ajaa nyt Putinin erikoistehtävän oikeudusta. Me jotka olemme -39 hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden sotainvalidien lapsia, tiedämme kärsimysten kestävän vuosikausia erilaisissa päivittäisissä toimissa.

Suosittelen hysteerikköjen tutustumaan kansakuntamme ikärakenteeseen. Vanhuksia on paljon ja näin niitä, myös kuolee runsaasti. Terveydenhoidossa harhailee päivittäin runsaasti vanhuksia ja hakevat tiskiä mihin mennä, eivätkä osaa hakea hyvinvointiyhteiskunta palveluita. Kyseenalaiset edunvalvojat pesmentävät lopuksi  heidän elinikäisen varallisuuden.

Kempeleen perhe on käynyt hangella hiihtämässä, hyviä kuvia tuli. Peppi oli leikkipuistossa Kempeleessä, isoa leikkiautoa ajamassa.

Kävin illalla kävelyllä 6 km lenkin, vähän oli kolea, mutta hyvä keli kävellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti