keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Hyötyliikunta/

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 7:00, Päivi oli jo ylhäällä. Viimeinkin vesisade, monta päivää on tuuli tuonut laiskojen naapureiden lehtiä pihalle, saattaa tuo olla tarkoitusperäistäkin toimintaa. Nyt se loppui vähäksi aikaa kastuessaan ja lisäksi paikat puhdistuu, sekä nurmikko alkaa vihertää.

Taas sai vähän vähentää haravoimisaluetta ja neljännen kerran haravoida paikkoja lentäneistä koivunlehdistä ja todella pitkistä roskapuiden havuneulasista. Meidän pihalla ei ole yhtään koivua, eikä seepramäntyä. Asukkaiden tulisi lukea kaupungin järjestyssäännöt, missä kielletään eläinten ruokkiminen, oravatkin kantaa joka paikkaan käpyjä ja sotkevat ruokinta paikan lähistön ja populaatio kasvaa alueella liian suureksi.

Katselin tässä sadepäivänä areenasta natsisaksan dokumentin, missä varastettiin ja kohdeltiin ihmisiä epäinhimmillisesti. Aivan samoin tekee nyt Venäjä. Kyllä se on aivan tarkoituksen mukainen teko, pyritään varastamaan viljavat pellot ja viljavarastot, jotta maailmaan tulisi ruokapula ja näin saataisiin maailmanlaajuinen ongelma. Kannattee katsoa maailman suurimman viljan tuottaja valtion nimi Ukraina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti