sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Reipas juoksu

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 5:00, Päivi oli jo ylhäällä ja meni koirulia käyttämään ulkona, pakkasta -9 astetta mittarissa.

Yritin vielä torkahtaa ja taisin vähän unessa käydäkkin.

Reipas juoksu 10 km 7:53-8:48, aikaa meni 55 minuuttia, hyvä juosta hapekkaassa ilmassa. Keuhkot pelasi aivan hyvin, verrattuna viimeksi, kun tuntui hyvin ahtaalta.


Niinpä, annoin viime vuonna naapurin kaataa takapihalle vanhan männyn. No sepä oli takapiha-alue täynnä roskaa ja puunpalasta, kaataja sanoi puhaltavansa pois, eipä lähtenyt. Hokasin nyt, että kun pohja on jäässä haravoin roskat pois, sulasta maasta et vain saa haravalla niitä poistettua murskepintaisesta kentästä. Nyt se onnistuu, mutta kyllä menee kiviäkin samalla. Älkää kuiten antako omalle murske pihalle kaataa räkämäntyjä, minä en enää anna lupaa, on aikanen työ poistaa roskat pihalta.


Kikka 3, siirretään postilaatikot omatoimisesti valotolppa linjasta n. metrin päähän, niin saadaan lumille tienpäälle paikkaa, no mitä se aiheuttaa?

Naapurin nurmirajat rikotaan joka vuosi ja tien kunnossapito siirtyy saman verran toiselle puolen.

Tämmöistä se on elää tälläisten lättähattujen kanssa samassa kortterissa. Eihän tuo maksaisi, kun jollekkin pukkauttaisi ja vaikka vietättäisi pois.
Onko ihmiset todella pohjimmiltaan kiusaajia😡😡.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti