sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Lepäily/Reipas juoksu

 Eilen tuli lepäiltyä ja venyteltyä, sekä katseltua yleisurheilu kisoja.

Aattona käytiin vielä yö-reissussa ja vähän tanssimassa Valdemarissa ja meni reilusti yli vuorokausi rajan. Autolla oltiin liikkeellä ja kyytejä tarjoiltiin kyllä kotiin.

Tänään nukuttiin hyvin, mutta ainut asento alkaa kohta olemaan selällään nukkuminen ja muut asennot tuo kipuja. Heräsin sitten kello 6:00 maissa, komea aamu, Päivi heräsi hetki myöhemmin.

Reipas juoksu 10 km 7:08-8:00, aikaa meni 52 minuuttia. Oli jotenki kuvottava tuntemus koko juoksun ajan. Mikä lie vaikutus parilla kahvikupilla ja siihen päälleni kahdella lasillisella mustaherukka mehua.


No nyt sitä mehua menee kyllä lisää.

Vetäisin päälle kunnon päikkärit meni tunnin verran. Nyt sitten keitin meille kunnon kaurapuuron ja juuri syötiin kello 10:00 maha täyteen.

Selkä on sillä mallin, jos tulee huono nukkuma-asento, siinä on sulattelua päästä taas liikkeelle. 40- vuodessa se on pikkuhiljaa hivuttautunu krooniseksi, saa nähdä nyt mitä sieltä löytyy, luulenpa löytyvän selkärankareuman aihioita. Joskus on joku käden nivel tosi kosketus arka ja kipeä, eikä kohde rasitustakaan ole ollu.

Pyöräily Päivin kanssa käytiin, myös tontilla ylikylässä +mutka 5 km.

Peppi kävi iltasella Jorin kanssa ja leikittiin leikki juttuja ulkona.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti