maanantai 27. maaliskuuta 2023

Ulkoilu

 Heräsin kello 6:00, pakkasta mittarissa -23 astetta, eipä juuri räystäät paljon tipu, mutta lumet näyttää altapäin häipyvän.

Ulkona aamusta 2- tuntia, vähän puuhastelua.

Sitten lähdettiin käymään Marraskoskella ja pississä, vähän tarvikkeita viemässä. Pississä tehtiin nuotio ja makkarat paistettiin, käveltiin 2 km.

Kotona oltiin ja vetäisin hyvät päikkärit, kun heräsi Jori ja Peppi tuli käväseen ja Peppi halusi sitten jäädä mummin ja papan kanssa jäämään siksi aikaa, kun Jori kävi hirviö ammunnoissa. Vähän leikittiin sisällä ja oltiin tunnin verran ulkona.

Jori katsoi minun nokkaa ja otti esille tarpeen käydä ihotautilääkärin vastaanotolla. Noin 10-vuotta sitten keratoosin poistin lääkärin määräämällä voiteella, millä kuolletetaan viallista solukkoa. Ja nyt sitten oli selvästi nokassa keratoosin epämääräinen raja ja selvästi karhea pinta. Taitaa olla sama taas edessä? No sain ensiviikolla ajan ihotauti lääkärille, ettei tarvi sitten nokkaa leikata pois.


Pississä paistettiin makkarat.


Kyllä oli Marraskoskella lunta.

Puhelin pylvään vierellä tunnistamaton esine. Ensin nähtiin alas syöksyvät möykky ja tähti sade perässä, tämä ehdittiin ottaa kauempaa, aivan meteoriitin ylilennolta vaikutti. Etelän suuntaan poistui.

Pississä oli levitetty ilmeisesti tuhkaa tai lannoitetta. Auto näkyy siellä taustalla isommalle vetäessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti