keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Kuskina

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 6:00, teen jälkeen torkahdin vielä sohvalla reilun tunnin.

Päivi kysyi kyydistä töihin, sanoin uskallanko viedä sinut, kun on kuljetusalan lakko. Sanoi heti ettei se koske sinua, mitäpä siihen muuta, kuin aijaa 😀😁.

Kyllä on paikat tönkissä, kun eilen teki kunnon lenkin. Helpompi olisi vain kävellä rauhallisesti, mutta milläpä sitä hengityselimet saa auki, kuin hikoilemalla ja panemalla hengitys ahtaalle. Se pitää sepelvaltimo sairauden aisoissa.

Vein Päivin iltavuoroon, hyvä sumuinen keli.


On sitä hillasteltu komeassa säässä.


Tämmöinen meillä oli päiväsaalis parhaimmillaan, auton takakonttissa 😀😀

Nyt on ollut hyvät kelit. Olin talven 84-1985 Hämeenlinnan Opettaja opistossa, harjoittelin ja pidin oppitunteja Rovaniemellä helmikuun, täällä oli koko kuukausi kovia pakkasia, parhaillaan yli -40 astetta. Kun menin loppujaksolle Hämeenlinnaan, oli siellä maaliskuu ja vähän huhtikuulle -30 asteen pakkasia, hyvin monissa pientaloissa oli roudan nostamia nurkkia ja pilareita. Sain valmistujais paperit 15.04.1985.

 Huvitti tältä alueelta entisten ns. huippuopettajien seminaaritöitä katsoessa, minkälaista ruutupaperi soopaa siellä oli ja täällä leikittiin, niin osaajaa. Ja olipa juopottelun takia pantu Auto- ja kuljettajapuolen Auskultoijia kotiin.

Hain Päivin töistä kotiin kello 19 jälkeen.

Lämmitin saunan ja nyt on lihaksia lämmitetty.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti