sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Ulkoilua/Isovanhempien hommaa

 Hyvin nukuttu, heräsin kello 7:00, Peppi nukkui mummin ja papan välissä koko yön.

Aamulla katsottiin ryhmä-haut ja sitten aamupalan jälkeen ulos.

Ulkona yli 1,5 tuntia, koulun leikkipaikalla tunnelin läpi sen kymmeniä kertoja. Olin karvamato ja Peppi oli punainen karvamato, haalari oli punainen, siitä nimi. Peppi käveli mennen, tullen koko matkan. Sitten syötiin ja Jori ja Taija haki Pepin päiväunille kotiin.

Kävin vielä ulkona putsailemassa paikkoja, sekä katselin kisoja.

Joonatan ja Johannes oli ollut Janin kanssa ulkoilemassa ja liitokiekkoa heittämässä.

Tänään piti vielä laittaa polvituki jalkaan, kun särkyä oli eri asennossa.

Nyt on saanut olla huolettomana, kun jätin Facebook hommat oman onnensa varaan. Näyttää olevan ihmiset juorujen ja utelujjen varassa, sekä oman hyvinvoinnin järjestävät sen mukaan. Oli jatkuvaa yrittämistä tilille pääsyyn ja piti käyttää konetta kiinni, jotta pääsi edes sulkemaan. Ei kellään ole oikeutta toisen ekoa käyttää omien narsistisen tavoitteiden toteuttamiseen. Kannustukset on itse hankittava ja niihin sitten toimintansa nojattava, ihmisille tulee antaa rauha toimia omien edellytystensä mukaan.

Työelämä on mennyttä kauraa, mutta aikoinaan mietin, että ainoastaan kouluttamalla itseni, pystyn nousemaan jollekin toiselle tasolle. Se onnistui suunnitellusti ja valtio antoi opintolainan ja tuet sitä varten. Kähmintää kuitenki alueellisesti oli, kun olin opiskelupaikassa varasijalla 2 ja kysyin paikkaa alkukesästä, sihteeri vastasi kysymykseeni, että onko jäänyt ketään pois tai kutsuttu opiskelijaksi. Ei kuuleman kukaan ole jäänyt pois, eikä ketään ole kutsuttu. Kuitenki viikko koulun alkamisen jälkeen minulle soitettiin tuletko opiskelemaan täällä olisi vapaa paikka. No eka päivänä istuin Kivelän Joukon viereen ja sanoin hänelle, että saa nähdä miten tämä tulee onnistumaan, kun olen 2 varasijalla. Jouko sanoi, että hänellä sama ajatus ja hän oli 1 varasijalla. Kysyin häneltä sitten koska sinulle ilmoitettiin opiskelupaikassa, hän sanoi, että heti pääsykokeiden jälkeen, siinä syntyi heti ajatus suhmuroinnista.


Kello jo 16:10 ja valoa riittää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti